Servicii Salon Oficial

+ -

Serviciile oferite la Salonul Oficial sunt acordate atât pentru oficialitățile statului cât și pentru agenții economici, și implică asigurarea unui pachet complet „meet & assist” atât la plecarea, cât și la sosirea dintr-o călătorie.

Serviciile VIP sunt oferite pasagerilor atât la sosire, cât la plecare, pentru zboruri interne și internaționale operate prin curse regulate sau de aviație generală.

Pachetul de servicii VIP constă în următoarele: 

  • La sosire - întâmpinare și însoțire pasageri; transport de la aeronavă (dacă este cazul) cu microbuz VIP/limuzină; staționarea în Salonul Oficial; facilitarea formalităților de trecere a frontierei și livrarea bagajelor de cală în aceeași locație.
  • La plecare – întâmpinarea delegațiilor, facilitarea formalităților de check-in, control de securitate și trecere a frontierei; staționarea în Salonul Oficial, asistență la îmbarcare cu acces prioritar; transport la aeronavă cu microbuzul VIP/limuzină (dacă este cazul). 

 

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe
Achizitii Publice
BIAS
Airport News
Cookie Settings