+ -

7 decembrie – Ziua Internațională a Aviației Civile

ICAO (Organizația Internațională a Aviației Civile) sărbătorește, anul acesta, 75 de ani de la înființare. Ca în fiecare an, se stabilește o temă pentru a celebra această zi, cea din 2019 fiind „75 de ani de conectare a lumii”. Cu aceeași ocazie festivă, Președintele Consiliului ICAO, Dr. Olumuyiwa Benard Aliu, și Secretarul General al organizației, Dr. Fang Liu, au făcut o declarație comună, în care au precizat că tema aceasta a fost aleasă “pentru a atrage atenția asupra faptului că o conectivitate sigură și rapidă constituie principala calitate a rețelei mondiale a aviației și valoarea esențială din care derivă toate celelalte beneficii ale aviației internaționale, fie ele comerciale, culturale sau personale.

Opțiunea ICAO de a se concentra, la această aniversare, asupra viitorului este o formă de recunoaștere a capacității de dezvoltare rapidă a celor mai noi aparate de zbor, concepute, proiectate și produse pentru a asigura servicii de înaltă performanță tehnologică pentru societatea civilă”.

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe
Henri App Port
BIAS
Airport News