+ -

Licitații la Bursa Română de Mărfuri pentru spațiile comerciale din Aeroportul Henri Coandă

Compania Națională Aeroporturi București anunță lansarea licitațiilor privind închirierea spațiilor comerciale din aeroportul Henri Coandă pentru vânzarea în regim duty-paid, cu amănuntul/presă și a celor pentru produse alimentare și băuturi (restaurant, cafenele etc.). Contractele de închiriere se încheie pentru o perioadă de 10 ani.

Procedurile de licitație deschisă se desfășoară prin Bursa Română de Mărfuri.

Licitația pentru spațiile de retail (duty-paid, articole de presă și papetărie, obiecte de strictă necesitate pentru călătorie) vizează un pachet unic de 21 de locații din aeroport, cu o suprafață totală de 1.998 mp, situate în toate zonele din terminalele de pasageri, Plecări și Sosiri, iar durata contractului de închieriere este de 10 ani de la data semnării contractului.

Licitația pentru închirierea spațiilor comerciale pentru dezvoltarea și operarea spațiilor comerciale pentru produse alimentare și băuturi se face pentru două pachete. Primul pachet include 11 unități cu o suprafață cumulată de 1.508 mp, iar cel de-al doilea 9 unități cu o suprafață cumulată de 1.156 mp.

Întrucât nu este posibil ca același ofertant să câștige ambele pachete pentru produse alimentare și băuturi, se vor organiza două licitații separate, iar câștigătorului primului pachet licitat nu i se va permite să participe la etapa de strigare a ofertei financiare pentru pachetul al doilea. În plus, niciunul dintre ofertanții câștigători ai celor două pachete menționate nu va putea participa la licitarea pachetului ”vendomate”, ce va fi organizată ulterior.

Companiile interesate pot depune ofertele până în data de 5 decembrie (retail), respectiv 8 decembrie 2023 (produse alimentare și băuturi).

Achizitii Publice
Revista Airport News
Cookie Settings